Απόλαυσε τη γνήσια γεύση της ιταλικής παράδοσης με το τυρί GRAN RISERVA LEONARDI Gorgonzola DOP dolce. Με βάρος 1,5 κιλά, αυτή η συσκευασία προσφέρει μια γενναιόδωρη ποσότητα νόστιμου τυριού για μια ποικιλία πιάτων. Δοκίμασε το Gorgonzola DOP dolce βυθισμένο σε ζυμαρικά ή πρόσθεσέ το στο επόμενο πιάτο τυριών σου.
Νόστιμο και λαχταριστό, το PARMAREGGIO Parmigiano reggiano DOP 30 μηνών 1 1/16 σε μορφή 2,5 κιλών είναι ένα τυρί που έχει ωριμάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, με μαλακή υφή και πλούσια γεύση. Με μορφή 2,5 κιλών, είναι τέλειο για μια ποικιλία πιάτων, από ορεκτικά μέχρι κυρίως πιάτα, προσθέτοντας μια πινελιά αυθεντικής ιταλικής γεύσης.
Αυτό το Chardonnay TreVenezie IGT από τη σειρά LE COLLINE DEI FILARI είναι ένα μπουκάλι 37,5 cl, ιδανικό για δύο ποτήρια γεύσης και κομψότητας. Ένα ποτήρι αυτού του κρασιού, με το μείγμα από επιλεγμένα σταφύλια και το χρυσό του χρώμα, φέρνει στο τραπέζι μια λεπτή αρμονία γεύσεων και αρωμάτων, καθιστώντας το τον ιδανικό σύντροφο για ένα κομψό δείπνο ή μια ρομαντική βραδιά.
Το Parmigiano Reggiano DOP 24 μηνών είναι ένα τυρί ωριμασμένο για 24 μήνες, πλούσιο σε γεύση και έντονα αρώματα. Με το σχήμα του 1/16 και βάρος 2,5 κιλών, είναι τέλειο για κάθε περίσταση, από την κοπή στο τραπέζι μέχρι την προετοιμασία ειδικών πιάτων. Παραγόμενο με σεβασμό στην παράδοση και τους κανόνες DOP, εγγυάται την μέγιστη ποιότητα και νοστιμιά.
Τα βιολογικά ρεβίθια επιλέγονται με βάση πολύ υψηλά ποιοτικά πρότυπα για να προσφέρουν ένα γνήσιο και ελεγχόμενο προϊόν. Αυτοί οι σπόροι είναι εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, πλούσιοι σε πολλές θρεπτικές ουσίες: βιταμίνες A, B, C, E, K, ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο και ψευδάργυρο. Τα ρεβίθια είναι χωρίς γλουτένη και μπορούν να ενσωματωθούν στη διατροφή των ατόμων με κοιλιοκάκη, αλλά λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε πρωτεΐνη, είναι επίσης κατάλληλα για όσους ακολουθούν μια υποθερμιδική χορτοφαγική ή vegan διατροφή. Πριν μαγειρέψετε τα βιολογικά ρεβίθια, είναι απαραίτητο να τα πλύνετε με τρεχούμενο νερό για να αφαιρέσετε όλες τις ακαθαρσίες και στη συνέχεια να τα μουλιάσετε για 12 ώρες, ώστε να μαλακώσουν και να είναι έτοιμα για βράσιμο. Για τέλεια μαγειρική των ρεβιθιών απαιτούνται περίπου 45 λεπτά, αλλά μπορείτε να μειώσετε τους χρόνους προετοιμασίας αν επιλέξετε να τα καβουρδίσετε ή να τα μαγειρέψετε στον ατμό. Για να διατηρηθεί αναλλοίωτη η γεύση των ρεβιθιών, είναι σκόπιμο να τα αποθηκεύετε σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Επίσης γνωστό ως μαύρο σιτάρι, το ωμό φαγόπυρο είναι ένα βότανο που ανήκει στην οικογένεια των Πολυγωνάτων. Συχνά ταξινομείται ως δημητριακό, αν και δεν ανήκει στην οικογένεια των Γραμμινών. Το ωμό φαγόπυρο που έχει απολεπιστεί είναι φυσικά χωρίς γλουτένη. Οι σπόροι του βιολογικού φαγόπυρου είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνες και περιέχουν βιταμίνες και μέταλλα, ειδικά βιταμίνες της ομάδας B, σίδηρο, σελήνιο, κάλιο, φώσφορο, χαλκό και ψευδάργυρο. Το βιολογικό ωμό φαγόπυρο είναι ιδανικό για την παρασκευή σούπας και ζωμών με λαχανικά, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή ειδικών ζυμαρικών όπως τα πιτσοκέρια ή η πολέντα ταράγνα. Με το ωμό φαγόπυρο είναι επίσης δυνατό να παρασκευαστεί εξαιρετικό ψωμί. Οι σπόροι του απολεπισμένου φαγόπυρου δεν χρειάζονται μούλιασμα, αρκεί να τους ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό και να τους βράσετε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό (αναλογία: 1 μέρος φαγόπυρο και 2 μέρη νερού) για 20-30 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί εντελώς το νερό.
Ο σιτάρι είναι ένα δημητριακό που ανήκει στην οικογένεια των γρασιδιών, φτωχό σε λιπαρά και πλούσιο σε πρωτεΐνες, ιδανικό για όσους ακολουθούν υποθερμιδικές δίαιτες ή θέλουν τη σωστή δόση ενέργειας πριν από την αθλητική δραστηριότητα. Οι κόκκοι του αποφλοιωμένου σιταριού παράγονται στην Ιταλία από βιολογική καλλιέργεια. Ο αποφλοιωμένος σιτάρι διαφέρει από τον ακατέργαστο λόγω της απουσίας της εξωτερικής μεμβράνης και της πιο απλής και γρήγορης διαδικασίας μαγειρέματος, αλλά είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, μέταλλα και βιταμίνες. Δεν χρειάζεται μουλιάσμα: αρκεί να τον ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα και να τον μαγειρέψετε σε νερό (αναλογία: ένα μέρος δημητριακού, δύο μέρη νερού) για περίπου 30-40 λεπτά. Μετά το μαγείρεμα, συνιστάται να περιμένετε δέκα λεπτά πριν τον καρυκεύσετε, ώστε να απορροφήσει καλά το νερό. Μπορεί επίσης να μαγειρευτεί στον ατμό ή να ψηθεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κύριο συστατικό σε σαλάτες, συνοδευτικά ή για την παρασκευή νόστιμων πιάτων με ψάρι ή λαχανικά.
Οι βιολογικοί πράσινοι φασόλια αζούκι, γνωστά και ως ιαπωνικά φασόλια, αποτελούν μια διαφορετική λύση σε σχέση με τα κλασικά αποξηραμένα φασόλια, καθώς διαθέτουν σημαντικές θρεπτικές αξίες που είναι απαραίτητες για τον οργανισμό μας. Πράγματι, όπως και σε όλα τα όσπρια, τα βιολογικά πράσινα φασόλια αζούκι είναι πλούσια σε βιταμίνες της ομάδας B, σε αδιάλυτες φυτικές ίνες και σε μέταλλα: μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο και κάλιο. Τα βιολογικά φασόλια αζούκι πωλούνται σε έντονο πράσινο χρώμα, με μικρό μέγεθος και εξαιρετική αντοχή κατά το μαγείρεμα. Αυτά τα όσπρια, λόγω του ότι είναι αποξηραμένα, χρειάζονται μούλιασμα για μερικές ώρες πριν το μαγείρεμα, ώστε να γίνουν πιο μαλακά για τις συνταγές σας. Τα πράσινα φασόλια αζούκι, που προέρχονται από την Ασία, είναι κατάλληλα για vegans, vegetarians, άτομα με κοιλιοκάκη και για όσους ακολουθούν μια υποθερμιδική διατροφή, καθώς είναι φτωχά σε λιπαρά. Από γαστρονομική άποψη, τα βιολογικά πράσινα φασόλια αζούκι μπορούν να καταναλωθούν για την παρασκευή σούπας.
Ο βιολογικός ολικής αλέσεως κους-κους (ή με γαλλική γραφή "couscous") είναι μια τυπική τροφή του Βόρειου Αφρικής και στην Ιταλία της δυτικής Σικελίας και της νοτιοδυτικής Σαρδηνίας. Το όνομά του σημαίνει "τριμμένος (ή μειωμένος) σε πολύ μικρά κομμάτια": αυτό γιατί παρουσιάζεται σε μικρούς κόκκους σιμιγδαλιού από σκληρό σιτάρι που έχει υποστεί επεξεργασία με νερό και μαγειρεύεται στον ατμό. Σε σύγκριση με το μαλακό σιτάρι (Triticum aestivum), ο κόκκος είναι πιο επιμήκης, διαφανής και όπως υποδηλώνει το όνομα "σκληρός". Συνήθως συνοδεύει κρέατα μαγειρεμένα και/ή βρασμένα λαχανικά. Μπορεί να γίνει πικάντικο συνοδεύοντάς το με την harissa (χρησιμοποιείται κυρίως στην Τυνησία). Στην Ιταλία, ωστόσο, το κους-κους παρασκευάζεται στην περιοχή του Trapani στη Σικελία; μαγειρεύεται στον ατμό σε μια ειδική σκεύη από σμάλτο, αλλά η σάλτσα, σε αντίθεση με αυτήν του Μαγκρέμπ, είναι ένας ζωμός ψαρόσουπας.
Οι βιολογικές πράσινες φακές είναι λιγότερο γνωστές σε σύγκριση με άλλους οσπρίους και έχουν πολύ μικρό μέγεθος με στρογγυλή και επίπεδη μορφή. Οι πράσινες φακές σε συσκευασία 5 κιλών είναι επιλεγμένες με βάση πολύ υψηλά ποιοτικά πρότυπα.
Η κινόα είναι ένα βότανο που προέρχεται από τη Νότια Αμερική και χρησιμοποιείται πολύ και στην Ιταλία ως υποκατάστατο του ρυζιού. Η κινόα προέρχεται από βιολογικές καλλιέργειες και είναι διαθέσιμη στην λευκή ποικιλία. Η κινόα χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, καθιστώντας την το τέλειο τρόφιμο για ενσωμάτωση σε υποθερμιδικές vegan και χορτοφαγικές δίαιτες. Η βιολογική κινόα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά: ίνες, βιταμίνες C και E, μέταλλα όπως μαγνήσιο, κάλιο και σίδηρο, καθώς και ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα. Η λευκή κινόα, σε σύγκριση με την κόκκινη ή μαύρη, έχει πιο ουδέτερη γεύση, προσαρμόζοντας σε διάφορες παρασκευές. Πριν χρησιμοποιήσετε τη βιολογική κινόα, συνιστάται να ξεπλύνετε τους σπόρους κάτω από νερό και στη συνέχεια να βράσετε για περίπου 10-12 λεπτά. Για να γίνει η κινόα νόστιμη, είναι σημαντικό να καβουρδίζετε τους σπόρους πριν προσθέσετε το υγρό μαγειρέματος. Η βιολογική κινόα είναι εξαιρετική ως υποκατάστατο του ριζότου ή μπορεί να γίνει το κύριο συστατικό στις σαλάτες σας.
Ο βιολογικός σόργος είναι πρωταγωνιστής μιας πρόσφατης ανακάλυψης χάρη στις ενδιαφέρουσες θρεπτικές του ιδιότητες και στην απουσία γλουτένης στη φύση, χαρακτηριστικά που τον καθιστούν μια πιθανή εναλλακτική στους πιο διαδεδομένους συγγενείς του. Σήμερα έχει πέσει σε αχρησία και έχει αντικατασταθεί από το κρέας. Το βοτανικό του όνομα είναι panicum miliaceum, ανήκει στην οικογένεια των Γραμμινών και είναι προερχόμενο από την Ανατολή.
Ο σόργος είναι ένα δημητριακό με πολλές ιδιότητες και προσφέρει πολλά οφέλη: είναι πλούσιος σε μεταλλικά στοιχεία όπως σίδηρος, μαγνήσιο, φώσφορο και πυρίτιο. Έχει ενισχυτική δράση στα νύχια και τα μαλλιά και υποστηρίζει την υγεία των οστών και του σμάλτου των δοντιών. Η προετοιμασία του σόργου είναι πολύ απλή, μπορεί να μαγειρευτεί όπως θα μαγειρεύαμε ένα πιάτο ζυμαρικών. Βράζουμε το νερό, προσθέτουμε την επιθυμητή ποσότητα σόργου και το αφήνουμε να βράσει για τον απαραίτητο χρόνο, ο οποίος συνήθως δεν ξεπερνά ποτέ τα 15-20 λεπτά.
Το κριθάρι κριθαράκι είναι ένα δημητριακό που προέρχεται από την ασιατική ήπειρο. Σε αντίθεση με άλλες ποικιλίες κριθαριού, είναι χωρίς φλοιό και φλούδες: η απουσία εξωτερικής επικάλυψης του δίνει ένα ιδιαίτερο χρώμα που τείνει προς το λευκό. Αυτή η διαδικασία εκλεπίσματος το καθιστά πιο εύκολο στην προετοιμασία με μικρότερους χρόνους μουλιάσματος και μαγειρέματος. Η προετοιμασία αυτού του δημητριακού είναι πολύ απλή: πρέπει να ξεπλυθεί καλά κάτω από τρεχούμενο νερό για να αφαιρεθούν όλα τα υπολείμματα. Μαγειρεύεται σε νερό, γάλα ή ζωμό ανάλογα με τον τύπο προετοιμασίας: αφού φέρουμε το υγρό σε βρασμό, ρίχνουμε τους σπόρους στην κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν για 20-25 λεπτά. Μπορεί επίσης να μαγειρευτεί στον ατμό ή στο φούρνο.
Το βιολογικό κριθάρι κριθαράκι είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες (βιταμίνη Ε και βιταμίνες της ομάδας B) και μέταλλα (φώσφορος, κάλιο, ψευδάργυρος, μαγνήσιο, σίδηρος, πυρίτιο και ασβέστιο).
Ο προτεινόμενος Αμάρανθος είναι πιστοποιημένος Βιολογικός: ένα μη τυπικό δημητριακό που ονομάζεται επίσης "ψευδές δημητριακό", καθώς τεχνικά αυτοί οι σπόροι δεν είναι αληθινά δημητριακά αλλά οι σπόροι που περιέχονται στο λουλούδι του φυτού αμάρανθου. Αποτελείται από μικρούς και στρογγυλούς σπόρους και το χρώμα του είναι ανοιχτό μπεζ-κρέμα. Σήμερα εκτιμάται ιδιαίτερα από τους κοιλιοκάκους για το γεγονός ότι είναι φυσικά χωρίς γλουτένη, αλλά και από εκείνους που ακολουθούν χορτοφαγικές και vegan διατροφές, καθώς αποτελεί σημαντική πηγή πλούσιων φυτικών πρωτεϊνών. Αποτελείται κυρίως από ίνες και περιέχει ανόργανα άλατα όπως ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο και μαγνήσιο, βιταμίνη C, βιταμίνη A και βιταμίνες της ομάδας B, καθώς και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Στην Κεντρική Αμερική, αυτή η τροφή έχει αρχαία παράδοση και χρησιμοποιείται κυρίως στην παρασκευή γλυκών και σνακ ή για την παραγωγή, όπως με το καλαμπόκι, ποπ κορν αμάρανθου ή ακόμα και για να φουσκώσει.
Οι βιολογικές κόκκινες φακές, γνωστές και ως Αιγυπτιακές φακές, είναι πολύ πιο λεπτές και τρυφερές σε σύγκριση με τις κλασικές φακές. Έχουν πολύ μικρό μέγεθος και, καθώς είναι χωρίς φλούδα, είναι πολύ πιο εύπεπτες και ελαφριές. Οι κόκκινες φακές χρησιμοποιούνται ευρέως στη Μέση Ανατολή, αλλά μπορούν επίσης να είναι το κύριο συστατικό σε ορισμένες παραδοσιακές ιταλικές συνταγές, όπως οι βελουτέ και οι σούπες των χωρικών. Δεδομένου ότι είναι χωρίς φλούδα, δεν απαιτείται μουλιάσμα, αλλά είναι πάντα σκόπιμο να τις ξεπλένετε προσεκτικά με τρεχούμενο νερό για να αφαιρέσετε τυχόν ακαθαρσίες. Οι κόκκινες φακές, όπως και τα άλλα όσπρια, είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες της ομάδας B και C, καθώς και σε μέταλλα. Από γαστρονομική άποψη, οι βιολογικές κόκκινες φακές είναι ιδανικές για την παρασκευή νόστιμων βελουτέ, σούπες, σούπες και κεφτέδες, κροκέτες και ακόμη και φυτικά μπιφτέκια. Κατάλληλες για πώληση χύμα σε καταστήματα τροφίμων και σούπερ μάρκετ.
Η τριχρωμία κινόα προέρχεται από τη βιολογική καλλιέργεια της εταιρείας και είναι ένα μείγμα σπόρων λευκής, κόκκινης και μαύρης κινόας. Η λευκή κινόα έχει ουδέτερη γεύση, ενώ οι κόκκινες και μαύρες ποικιλίες χαρακτηρίζονται από πιο έντονη και πλούσια γεύση, προσφέροντας σε αυτό το μείγμα την κατάλληλη ισορροπία γεύσης και ενέργειας. Η κινόα, που είναι φυσικά χωρίς γλουτένη, είναι κατάλληλη για όσους είναι ευαίσθητοι σε αυτήν ή για όσους ακολουθούν vegan ή χορτοφαγικές δίαιτες. Αυτό το τρόφιμο είναι πλούσιο σε διάφορες θρεπτικές ουσίες που είναι χρήσιμες για την ευημερία του οργανισμού: φυτικές ίνες, μέταλλα (μαγνήσιο, κάλιο και σίδηρο), λιπαρά οξέα Ωμέγα 3 και 6. Πριν από το μαγείρεμα, η κινόα χωρίς γλουτένη πρέπει πάντα να ξεπλένεται κάτω από τρεχούμενο νερό και στη συνέχεια να βράζεται για 10-12 λεπτά, ακολουθούμενη από το καβούρδισμα των σπόρων για να γίνει ακόμη πιο νόστιμη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή νόστιμων ορεκτικών, ελαφρών κυρίως πιάτων, σούπες με λαχανικά, μπιφτέκια ή κεφτεδάκια vegan ή φρέσκιες και αυθεντικές σαλάτες.
Τα μικρά σαλιγκάρια Theba Pisana είναι λευκά, ξηρά και σάρκινα.
Συλλέγονται από το φυσικό τους περιβάλλον και επιλέγονται και πιστοποιούνται σε επίπεδο υγιεινής για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η φρεσκάδα τους. Τα αποθηκεύουμε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για να διατηρήσουμε τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
Σαλιγκάρια 100% φυσικά, ήδη καθαρισμένα και αποτοξινωμένα, έτοιμα προς κατανάλωση.
Περίοδος διαθεσιμότητας: Μάιος/Αύγουστος.
Συσκευασία σε σακούλες δικτύου 5 κιλών.
Αποστολές σε παλέτες σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη σε ψυχόμενη θερμοκρασία.
Ελάχιστη παραγγελία 800 κιλών.
Ο σιτάρι είναι μια πολύ αρχαία τροφή που εκτιμάται κυρίως στις χώρες της Μέσης Ανατολής. Πρόκειται για ολόκληρο σιτάρι που έχει βλαστήσει, των οποίων οι κόκκοι πρώτα μαγειρεύονται στον ατμό, στη συνέχεια αποξηραίνονται και θρυμματίζονται. Η γεύση και η προετοιμασία θυμίζουν αυτές του κουσκούς. Οι ιδιότητες είναι αυτές που χαρακτηρίζουν τα ολόκληρα δημητριακά: προάγει τη λειτουργία του εντέρου, βοηθά στη διατήρηση του ιδανικού βάρους και προστατεύει την καρδιά, προλαμβάνοντας καρδιοαγγειακές διαταραχές. Πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά, ο βιολογικός σιτάρι περιέχει επίσης πολύτιρα μέταλλα όπως ο φώσφορος, το μαγνήσιο και το κάλιο, καθώς και τις βιταμίνες της ομάδας B. Η προετοιμασία είναι πολύ απλή: αφού πλυθούν οι κόκκοι με κρύο νερό, στραγγίζονται και μαγειρεύονται για 15-20 λεπτά σε διπλή ποσότητα νερού σε σχέση με τον όγκο τους. Τέλος, στραγγίζονται καλά. Ο σιτάρι είναι κατάλληλος για πολλά πιάτα: μπορεί να σερβιριστεί ζεστό ή κρύο, εμπλουτισμένος με λαχανικά και χρησιμοποιούμενος για την παρασκευή εξαιρετικών πιάτων και σαλατών.
Οι βιολογικοί ξηροί φασόλοι κανέλινι αποτελούν εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και ενέργειας, ιδανικοί για μια σωστή διατροφή. Πλούσιοι σε υδατάνθρακες και με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, εξασφαλίζουν την κατάλληλη παροχή ενέργειας σε ολόκληρο τον οργανισμό. Οι φασόλοι κανέλινι επιλέγονται με βάση πολύ υψηλά ποιοτικά πρότυπα για να προσφέρουν ένα γνήσιο και ελεγμένο προϊόν. Αυτοί οι ξηροί φασόλοι διακρίνονται για το λευκό μαργαριταρένιο χρώμα τους και μόλις μαγειρευτούν απελευθερώνουν όλη τους τη φρεσκάδα. Αυτοί οι σπόροι με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες είναι εξαιρετική πηγή βιταμινών, όπως οι B1, B2 και B3, καθώς και μετάλλων όπως ασβέστιο, φώσφορος, σίδηρος και ψευδάργυρος. Είναι κατάλληλοι για όσους ακολουθούν μια υποθερμιδική διατροφή. Από γαστρονομική άποψη, οι βιολογικοί ξηροί φασόλοι κανέλινι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σούπας με ολικής αλέσεως κρουτόν, βελουτέ ή απλά ως συνοδευτικά, όπως σαλάτα κανέλινι ή κανέλινι αλα πουλερικά.
Τα φασόλια μπορλότι προέρχονται από βιολογική καλλιέργεια. Τα φασόλια επιλέγονται με βάση πολύ υψηλά ποιοτικά πρότυπα για να προσφέρουν στον καταναλωτή μια υγιεινή, θρεπτική και γνήσια τροφή. Τα φασόλια μπορλότι είναι ένα πολύ χρησιμοποιούμενο τρόφιμο στην παραδοσιακή ιταλική κουζίνα και χαρακτηρίζονται από το ανοιχτό καφέ χρώμα τους με κόκκινες ραβδώσεις και τη δυνατή και επίμονη γεύση τους. Αυτά τα όσπρια διατηρούν πολύ καλά το μαγείρεμα και επομένως μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο σε σούπες και ζωμούς, αλλά και ως συνοδευτικό ή σε σαλάτες. Είναι μια πολύ πλούσια πηγή πρωτεΐνης, επομένως είναι εξαιρετικά για ένα πλήρες γεύμα που σας εξασφαλίζει τη σωστή δόση ενέργειας, ενώ είναι πλούσια σε διάφορες θρεπτικές ουσίες: ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος B και μέταλλα (κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο). Τα αποξηραμένα φασόλια μπορλότι πριν από το μαγείρεμα πρέπει να ξεπλένονται προσεκτικά για να αφαιρεθούν τυχόν ακαθαρσίες και στη συνέχεια να μουλιάσουν για τουλάχιστον 12 ώρες.
Οι βιολογικοί σπασμένοι πράσινοι αρακάδες εμφανίζονται ως σπασμένα, αποφλοιωμένα όσπρια με σφαιρικό σχήμα. Σε αντίθεση με τους κλασικούς αρακάδες, αυτοί είναι χωρίς φλούδα, γεγονός που τους καθιστά πολύ πιο εύπεπτους, ελαφρούς και ιδανικούς για δίαιτες χαμηλών θερμίδων, καθώς έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και άμυλο. Επιπλέον, είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνες και μέταλλα όπως το κάλιο και το φώσφορο. Εκτός από τις πρωτεΐνες και τα μέταλλα, οι βιολογικοί σπασμένοι πράσινοι αρακάδες είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες, προσφέροντάς σας την κατάλληλη ενεργειακή υποστήριξη. Επειδή είναι αποφλοιωμένοι, οι πράσινοι αρακάδες μπορούν να μαγειρευτούν αμέσως και δεν χρειάζονται, όπως άλλα όσπρια, μουλιάσμα. Από γαστρονομική άποψη, οι βιολογικοί σπασμένοι πράσινοι αρακάδες είναι χρήσιμοι για την προετοιμασία νόστιμων συνταγών όπως βελουτέ σούπες, σούπες, ριζότι, χούμους και μπιφτέκια. Οι πράσινοι αρακάδες, μετά το μαγείρεμα, χαρακτηρίζονται από την ήπια και γλυκιά γεύση τους, επομένως είναι τέλειοι για να εμπλουτίσουν κυρίως ή δευτερεύοντα πιάτα.
Αυτό το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο με ευχάριστη και αρμονική γεύση προέρχεται από το αιώνιο πάθος μας για την ποιότητα.
Επιλέγουμε με επιμέλεια τα καλύτερα λάδια για να διασφαλίσουμε την επιτυχία των πιάτων σας στην κουζίνα. Σας υπενθυμίζουμε ότι το ελαιόλαδο είναι ένα υγιεινό καρύκευμα και διατηρεί καλύτερα τα χαρακτηριστικά του όταν καταναλώνεται ωμό.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 4 ΤΕΜ=1 ΤΕΜ ΕΥΡΩ 37,00
1 ΠΑΛΕΤΑ 44 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
ΛΗΞΗ 29/08/2025
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 10 ΠΑΛΕΤΕΣ
Περιγραφή των Αχών γραμμής για το dermografo PermaDerm με σύνδεση bayonet - 5τμχ 1RL nano
Είναι αχάκια σε κασέτα, συσκευασμένα μεμονωμένα και αποστειρωμένα με E.O. Gas. Έχουν σύνδεση bayonet συμβατή με το dermografo PermaDerm και με άλλους dermografo και είναι διαθέσιμα σε διάφορες διαμορφώσεις για γραμμές και λεπτομέρειες. Αυτά τα αχάκια υψηλής ποιότητας διαθέτουν προστατευτική μεμβράνη που αποτρέπει την επιστροφή αίματος και μελανιού προς το dermografo, διατηρώντας την υγιεινή και την αποδοτικότητα του. Συσκευασία 5τμχ
Πώς να χρησιμοποιήσετε τα αχάκια round για γραμμή 1RL nano
1 round nano - Το αχάκι με την πιο λεπτή μύτη. Ανοίγει καλά το δέρμα και έχει αιχμηρή μύτη για να παράγει πολύ ευθείες γραμμές και
Περιγραφή των Αχών σκιών 3 Slopeper dermografo PermaDerm με σύνδεση bayonet - 5τμχ. Είναι αχίδες σε κασέτα, συσκευασμένες μεμονωμένα και αποστειρωμένες με E.O. Gas. Έχουν σύνδεση bayonet συμβατή με τον dermografo PermaDerm και είναι διαθέσιμες σε διάφορες διαμορφώσεις για σκιές και γεμίσματα. Αυτές οι αχίδες υψηλής ποιότητας διαθέτουν προστατευτική μεμβράνη που εμποδίζει την επιστροφή αίματος και μελανιού προς τον dermografo, διατηρώντας την υγιεινή και την αποδοτικότητα του. Συσκευασία 5τμχ. Πώς να χρησιμοποιήσετε τις αχίδες σκιών slope 3 slope. Αποτελείται από 3 αχίδες σε σειρά με κωνικό διάμετρο 0.30. Αυτή η αχίδα μπορεί να δημιουργήσει μια σκιά ή να πραγματοποιήσει μακριές και καμπύλες γραμμές με μεγαλύτερη ευκολία από άλλες αχίδες. Επιπλέον, με